Karriär nominerad i Svenska Designpriset

I våras gjordes Jusektidningen Karriär om – och nu är den nya formen nominerad i en av Sveriges största designtävlingar.

– Det är självklart otroligt roligt. Nomineringen är ett kvitto på att vi har tagit fram en modern fackförbundstidning med hög kvalitet, säger Jusektidningen Karriärs chefredaktör Sara Wilk. 

Tidningen är, tillsammans med tio andra bidrag, nominerad i kategorin för tryckta personal- och medlemstidningar. Nu är det upp till läsare, allmänhet och jury att lägga rösten på sitt favoritbidrag. 

– Vi har medvetet arbetat för att ta fram en form som tilltalar och utmanar målgruppen. Det är jättekul att bli nominerad. Om läsarna röstar fram tidningen är det ett bra betyg på att vi har hittat rätt, säger Sanna Norlin, formgivare. 

Vinnaren utses under en prisutdelning den 25 oktober.