Annonsera

Här når du dem som brinner för jobbet. Att ha fördomar om fackförbundspressen är en dålig affär.

I dag är fackets tidningar ofta modernt formgivna nyhetsmagasin som blir flitigt lästa av medlemmarna – och några till. Det upptäcker fler och fler av er annonsörer.

Ni visste sedan tidigare att den som ska anställa en jurist självklart ska platsannonsera i juristernas egen fackförbundstidning. Det gäller fortfarande. Mer än hälften av alla yrkesverksamma, examinerade jurister läser varje nummer av Karriär.

Men Jusek är ett växande fackförbund. I dag är vår tidning en guldgruva också för annan akademisk kompetens: totalt 86 000 jurister, samhällsvetare, ekonomer, systemvetare och personalvetare.

86 000 personer som är intresserade av erbjudanden om vidareutbildning, karriärverktyg och nya jobb. Och de är köpstarka: var tredje tjänar mer än 42 000 kr i månaden.

Tidningen ger läsarna inspiration och karriärtips. Vi håller dem uppdaterade om jobbtrender och arbetsmarknaden. Och intervjuar aktuella personligheter. Vilken av våra yrkesgrupper man än tillhör, ska man alltid hitta något riktigt läsvärt i tidningen.

Välkommen att annonsera i Karriär!

LÄS ÄVEN

Kontaktuppgifter till våra säljare
Mer information om våra läsare
Utgivningsplan
Format och priser