Drömmer du om en karriär på FN, Världsbanken, en NGO eller på en Impact Start-up?

Undrar du över vad som krävs för att jobba på Unicef eller hur du skriver en bra jobbansökan till en internationell organisation? Är du nyfiken på om det finns något internationellt jobb som passar din profil?

Impactpool är en matchningssajt för internationella jobb hos arbetsgivare som vill skapa en positiv förändring, såsom Röda korset, FN och 200 andra organisationer. Impactpools grundare har mer än 20 års erfarenhet av internationell rekrytering och en talangpool med 350.000 personer som strävar efter en meningsfull karriär.
   

Impactpools vision är hållbara arbeten där alla kan bidra till att göra världen bättre. Hos Impactpool hittar du internationella akademiker och globala ledare som vill göra positiv skillnad.

Impactpool har två medlemsnivåer; membership och fellowship:

 • Membership är ett gratis medlemskap som ger tillgång till ett begränsat urval av Impactpools erbjudande.
    
 • Fellowship är ett exklusivt medlemskap som är det naturliga valet för Impactpoools ambitiösa, fokuserade och dedikerade talanger. Som Impactpool Fellow får du tillgång till artiklar, webinarier, guider, e-böcker och mycket mer som hjälper dig att forma din internationella karriär. 

Testa Impactpool Fellow gratis i ett halvår!

Medlemskap i Impactpool Fellowship kostar $10 i månaden. Som medlem i Jusek får du använda tjänsten kostnadsfritt i sex månader. 

Gör så här:

 • Klicka på länken nedan och klicka på Get started
 • Välj Monthly subscription
 • Om du redan är medlem - logga in på ditt Impactpoolkonto
  Om du inte är medlem - skapa ett medlemskonto
 • Fyll i promotionkoden "academics4impact" och klicka på Apply. Systemet bekräftar med "Coupon applied successfully"
 • Fyll i dina kortuppgifter
  - detta är nödvändigt för att starta ditt gratis Fellowship. Inga pengar dras på kortet under den kostnadsfria perioden. Innan den löper ut kommer du få en påminnelse. Du kan avsluta ditt Fellowship när du önskar, dock minst fem arbetsdagar innan nästa förnyelsedatumet 

Klicka här för att bli Impactpool Fellow och kom ett steg närmare en internationell karriär.

Jusek är det första och enda fackförbundet som erbjuder denna exklusiva förmån.