CV-granskning

Du som är medlem kan skicka in din jobbansökan och få konkreta råd av Go Monday's jobbexperter om vad du kan förbättra. Granskningen görs online och du får svar inom 24 timmar.

Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme och en kvalitativ del med personliga råd. Det är för att din jobbansökan både ska bli personlig men även formellt korrekt. 

För dig som är student eller nyutexaminerad

För dig som fortfarande är student eller precis har tagit din examen fokuserar vi på att lyfta fram dina meriter och din utbildning. Du får hjälp med att göra din jobbansökan fylligare och att visa din potential när du exempelvis söker sommarjobb eller första jobbet efter examen.

För dig som är yrkesverksam

Söker du en tjänst utan verksamhets- eller personalansvar? Då kan vi hjälpa dig med att lyfta fram fördelarna med de erfarenheter du har. Du får även hjälp med att skapa en röd tråd i din ansökan och att visa varför dina erfarenheter passar bra för den tjänst du söker.

För dig som söker en chefstjänst

Du som söker en chefstjänst med verksamhets- eller personalansvar kan få hjälp med att fokusera din jobbansökan mot ledarskapet, affären eller processerna. Vi hjälper dig att lyfta fram dina ledaregenskaper, ditt resultat, din förståelse för verksamheten och din eventuella tidigare chefserfarenhet. 

Hur får jag hjälp med mitt cv?

  1. Logga in och beställ en kod för granskning. 
  2. Starta din granskning och få svar inom 24 timmar.

Din rabattkod gäller även för granskning av din LinkedIn-profil samt ditt personliga brev. Du har rätt till en granskningskod per 12-månadersperiod, så passa på att ladda upp alla dina dokument vid samma tillfälle. Koden kan användas vid två tillfällen. Vi rekommenderar att du använder den för att göra en före- och en eftergranskning för att säkerställa att du har gjort bra ändringar

Du kan även beställa en kod för intervjuträning, läs mer om det här.