Fullmäktige 2019

Den 14 - 15 maj 2019 är det dags att samla fullmäktige som är Juseks högsta beslutande organ. 100 ombud träffas för att dra ut riktlinjerna för nästkommande tre år. Mer information om fullmäktige publiceras löpande på den här sidan.

Fullmäktige 2019

Fullmäktige beslutade

Jusek vill bilda ett nytt förbund tillsammans med Civilekonomerna

Juseks fullmäktige har beslutat att verka för att tillsammans med Civilekonomerna bilda en ett nytt förbund som ska organisera de båda förbundens medlemsgrupper.

Handlingar till fullmäktige

Till fullmäktige i maj 2019 har det kommit in 23 motioner och förbundsstyrelsen har lagt fyra propositioner. Det innebär att fullmäktige har att ta ställning till 27 förslag om Juseks verksamhet de kommande tre åren.

Utöver det så finns även en del övriga handlingar, till exempel redovisningar över hur förbundet uppfyllt mål och uppgifter som sattes vid fullmäktige 2016 samt en del praktisk information.

Observera att du måste vara inloggad för att kunna del av sidan med alla handlingar.

Praktisk information

Fullmäktige äger rum den 14 - 15 maj på Clarion Sign i Stockholm. Deltagarna utses av respektive sektion och professionsförening.

Vad som gäller för resor, eventuellt boende, handlingar och program med mera presenterar vi här.

Valberedningens arbete

Valberedningen har till uppgift att lämna ett förslag till förbundsstyrelse som blir ett fungerande och brett sammansatt arbetslag, som speglar medlemsstrukturen i förbundet. De har lämnat ett förslag till kommande förbundsstyrelse för Jusek.
Valberedningens förslag till förbundsstyrelse