Rabatt på branschtidningar

Vi erbjuder dig medlemsrabatt på en rad branschtidningar.

 

Tidningen Fokus

 

Fokus

I Sveriges största nyhetsmagasin läser du varje vecka berättelserna, fördjupningarna, analyserna och nyheterna om det viktigaste just nu inom kultur, vetenskap, politik, ekonomi och livsstil. Som medlem I Jusek kan du välja mellan tre rabatterade prenumerationer:

 

Affärsvärlden

Affärsvärlden innehåller de initierade intervjuerna, de djuplodande analyserna och kunskapen om vad som sker i maktens centrum. Helår 40 nr (25 % rabatt) 3 573 kr inkl moms.

 

 

Axess 

Axess Magasin är Sveriges ledande månadstidning inom samhälls- och kulturdebatt. Jusekmedlemmar betalar endast 429 kronor för en helårsprenumeration (ord. lösnummerpris 801 kronor).

 

 

Personal & ledarskap

Personal & ledarskap är Sveriges ledande tidskrift för personalvetare och HR-ansvariga. Vi bevakar och förklarar den senaste forskningen och metoderna inom personalområdet. 10 nr 791:- inkl moms.

 

 

Dagens Media

Att vara marknadskommunikatör idag ärtufft. Medieutbudet är stort, fragmenterat och svårt att överblicka. Utvecklingen går allt fortare och ingenting tyder på att tempot mattas av och mediekanalerna blir färre. Helår 22 nr 4 995 kr.

 

 

PC för alla

PC för Alla är den perfekta källan för dig som gillar teknik, datorer, surfplattor, smarta mobiler och prylar. Varje nummer är fullt av tester, köpråd och steg för steg-guider. PC för Alla utkommer var 3:e vecka. 12 nummer för 582 kr (ord. pris: 895 kr).

 

 

Datormagazin

Datormagazin är datortidningen för den intresserade datoranvändaren. Här får du djupare och mer avancerade artiklar än vad du hittar i andra datortidningar. Du får hjälp att komma igång med ny teknik, hitta nya bra funktioner, lära dig mer inom ditt favoritområde och utvecklas som datoranvändare. Som Jusekmedlem har du 30 % rabatt.

 

 

Veckans affärer

Veckans Affärer ger kunskap och inspiration för dig i en global, expansiv och komplex värld. För dig som har en ledande position i företag i hela landet som vill växa och utvecklas. Veckans Affärer håller koll på trender och tendenser och ger dig praktisk nytta i vardagen. Prenumerera på Veckans affärer med Jusekrabatt.
 

 

Forskning och framsteg

Forskning & Framsteg är en populärvetenskaplig tidskrift som vänder sig till dig som är nyfiken på allvar. 3 nummer för 99 kr. Ordinarie pris är 75 kr/styck.

 

 

Modern psykologi

En tidning som handlar om allt som har med tänkande och annat mänskligt att göra. för dig som är intresserade av psykologi och hjärnforskning. 3 nummer för 99 kr. Ordinarie pris är 75 kr/styck.

 

 

Språktidningen

Språktidningen skriver om allt som har med alla språk att göra. I en och samma tidning ryms både avancerad populärvetenskap och lättsamma reportage. 3 nummer för 99 kr. Ordinarie pris är 75 kr/styck.

 

 

Tidningen Vi

I tidningen Vi får du möta intressanta människor i nära samtal, bli uppdaterad på det senaste inom kultur och läsa avslöjande reportage. Som medlem i Jusek får du 12 nummer för 549 kr. Ordinarie pris är 729 kr.