Nätverkslunch

På våra nätverksträffar får du möjlighet att träffa andra medlemmar för att dela erfarenheter från studier eller arbetsliv. Här kan du få kontakt med personer som jobbar inom samma bransch som du, eller diskutera ett yrke, en bransch eller en utbildning du är intresserad av. Nätverkslunchen kan ge dig bra information, vare sig du vill söka nytt jobb, utvecklas på jobbet eller knyta nya kontakter.

På en nätverkslunch kan du träffa andra medlemmar för att nätverka och dela erfarenheter från studier eller arbetsliv. Du kan även berätta om ditt arbete, din utbildning eller vad du gör en vanlig dag på jobbet. Du får chansen att prata med personer som jobbar inom samma bransch eller med samma typ av arbetsuppgifter som du. Ta även chansen att prata med personer som har ditt drömjobb eller med erfarenhet och insikt i den bransch du är intresserad av. Genom att dela era erfarenheter och kunskaper, får du en chans att utvecklas i din karriär. Det kan hjälpa dig att komma på vad nästa steg i ditt arbetsliv är, ge mer information när du vill söka nytt jobb och dessutom ge dig bra kontakter.

Hur gör jag för att nätverksluncha?

Börja med att registrera dig och skapa en profil. Sedan kan du söka bland personerna som vill nätverksluncha och kontakta dem du vill träffa. Ni bestämmer själva tid och plats och var och en betalar sin egen lunch. Du kan nätverksluncha i alla län över hela landet. 
Här kan du läsa mer om nätverksluncherna och registrera dig