Hemförsäkring

En hemförsäkring är viktig att ha oavsett om du är inneboende eller om du bor i ditt eget hushåll. Den kan aldrig skydda dig mot att en skada uppstår, men den är ett välkommet tillskott när olyckan väl är framme.

En av marknadens bästa hemförsäkringar

I ditt medlemskap har du tillgång till en av marknadens bästa hemförsäkringar – till ett mycket bra pris. Dessutom kan du skräddarsy försäkringen efter eget behov genom att uppgradera och välja tillägg.

Hemförsäkringen ger ersättning i många situationer där du och din familj råkar ut för oväntade och ovälkomna kostnader. Det kan handla om både små och stora förluster – från ett inbrott i garaget till att hemmet brinner upp.

Hemförsäkringen ger också en extra trygghet när ni är ute på resa. Ni kan få ersättning om ni förlorar bagage eller blir bestulna. Om någon blir skadad eller plötsligt sjuk kan ni få hjälp att hitta akut vård och att ta er hem. Dessutom ingår hjälp vid ID-stöld, rättsskydd och en ansvarsförsäkring.

 

Hemförsäkring för studenter

Som student behöver du en försäkring som passar just dina behov. Därför finns Folksams studentförsäkring i två olika utföranden.

Studentförsäkring Mellan: Ett grundskydd som omfattar viktiga skadehändelser som brand, stöld och vattenskada. Dessutom ingår hjälp om du blir utsatt för ID-stöld och ett otursskydd som ger ersättning vid plötsliga och oförutsedda händelser.

Studentförsäkring Stor: Högst betyg i Konsumenternas försäkringsbyrås jämförelse 2017. Allt som ingår i Mellan, men med halverad självrisk. Dessutom ingår ett extra skydd för hemelektronik och en utökad reseförsäkring. 

 

Fritidshusförsäkring

I fritidshuset gör du avbrott från vardagen, slappnar av och tar det lugnt. Du ska inte behöva oroa dig för tråkigheter som kan hända. Ditt fritidshus är värt en bra försäkring som kan ge ekonomiskt skydd om huset får besök av objudna gäster eller skador orsakade av väder och vind. Hos Folksam kan du som medlem teckna en sådan försäkring med mycket förmånliga villkor.

 

Läs mer om våra medlemsförsäkringar via Folksam.