Granskning av personligt brev

Skillnaden mellan ett riktigt bra personligt brev och ett brev som inte håller måttet är enorm. Arbetsmarknaden blir alltmer personlig och värderingar och kultur blir allt viktigare. I takt med det får också det personliga brevet en allt större betydelse. Därför får du som medlem kostnadsfri hjälp av experter att ta fram ett personligt brev som håller måttet.

Kostnadsfri granskning av personligt brev

Syftet med ett personligt brev är att det ska ge en bra bild om hur du är som person, varför du är den personen de söker till tjänsten och att du har det som krävs. Ett riktigt starkt personligt brev kan ibland till och med ta dig till anställningsintervjun även om du saknar de formella meriterna. 

Hur du skriver ditt personliga brev är därför väldigt viktigt och de kan avgöra om du kommer vidare i processen eller inte. Därför har du som medlem tillgång till kostnadsfri gransknining av ditt personliga brev. Granskningen genomförs av experter hos Go Monday och du får återkoppling inom 24 timmar. 

Hur går det till?

Du beställer en rabattkod här, sedan får du vidare instruktioner via mejl kring hur du beställer granskningen. Du har rätt till en granskningskod per 12-månadersperiod, så passa på och beställ CV-granskning och Linkedin-granskning också.