Granskning av CV

Med hjälp av vår CV-granskning kan du få återkoppling på din jobbansökan med konkreta råd om vad du kan förbättra för att du ska sticka ut ur mängden och hur du på bästa sätt beskriver dina styrkor och erfarenheter för att öka dina chanser att få det jobbet du söker.

Hur funkar granskningen?

Granskningen genomförs av Go Monday.  Av dem får du både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme och en kvalitativ del med personliga råd. Det är för att din jobbansökan både ska bli personlig men även formellt korrekt.

För dig som är student eller nyutexaminerad

För dig som fortfarande är student eller precis har tagit din examen fokuserar vi på att lyfta fram dina meriter och din utbildning. Du får hjälp med att göra din jobbansökan fylligare och att visa din potential när du exempelvis söker sommarjobb eller första jobbet efter examen.

För dig som är yrkesverksam

Söker du en tjänst utan verksamhets- eller personalansvar? Då kan vi hjälpa dig med att lyfta fram fördelarna med de erfarenheter du har. Du får även hjälp med att skapa en röd tråd i din ansökan och att visa varför dina erfarenheter passar bra för den tjänst du söker.

För dig som söker en chefstjänst

Du som söker en chefstjänst med verksamhets- eller personalansvar kan få hjälp med att fokusera din jobbansökan mot ledarskapet, affären eller processerna. Vi hjälper dig att lyfta fram dina ledaregenskaper, ditt resultat, din förståelse för verksamheten och din eventuella tidigare chefserfarenhet. 

Beställ cv-granskning

Du beställer en rabattkod här, sedan får du vidare instruktioner via mejl kring hur du beställer granskningen.

Du har rätt till en granskningskod per 12-månadersperiod, så passa på och beställ personligt brev-granskning och Linkedin-granskning också.