Bankerbjudanden

Som medlem i Jusek kan du ansöka om bolån, privatlån och andra bankerbjudanden med förmånliga villkor hos Danske Bank, Nordea, SEB och Swedbank.

Danske Bank

Kontopaket

Trygga din ekonomi med Danske Banks stora utbud av tjänster. Som Jusekmedlem får du en unik rabatt på deras kontopaket, bolån, bil- och båtlån och ett VIP-nummer för snabbast möjliga service. Danske Bank hjälper dig komma igång och avsluta konton du önskar avsluta hos din befintliga bank.
Läs mer om Danske Banks kontopaket ➜

Bolån

Som medlem i Jusek har du alltid tillgång till ett av marknadens bästa erbjudanden på hela ditt bolån. Det innebär att du får samma förmånliga ränta även på ditt topplån. Ränterabatten är färdigförhandlad och helt transparent. Här kan du se vilka bolån och rabatter som ingår.
Läs mer om Danske Banks bolån ➜

Privatlån (blancolån)

Som medlem kan du ansöka om privatlån, Danske Direktlån, utan säkerhet. Du kan låna mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. När du har gjort din ansökan och fått ditt lån beviljat har du pengar på ditt konto inom 24 timmar efter det att ansökan nått banken.
Läs mer om Danske Banks privatlån ➜

Bil- och båtlån

Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil som MC, husvagn/husbil eller båt inköpt via återförsäljare.
Läs mer om Danske Banks bil- och båtlån ➜

Företagspaket

Vi erbjuder dig som är medlem i ett Saco-förbund och företagare ett attraktivt, långsiktigt och transparent erbjudande för att enkelt sköta ditt företags ekonomi och utveckla din verksamhet. Förmånerna i erbjudandet är inte tidsbegränsade och vi hjälper dig gärna att byta bank.
Läs mer om Danske Banks bil- och båtlån ➜

 

Nordea

Privatlån (blancolån)

Nordeas medlemslån är ett lån utan säkerhet för dig som är medlem i Jusek. Du kan låna till att köpa ny bil, renovera köket eller göra något helt annat. Du kan också använda lånet till att lösa dyrare krediter och på så sätt sänka din månadskostnad.

Medlemslånet har många fördelar. Räntan är lägre än våra andra blancolån, och du får både Livförsäkring och Räntebetalningsskydd på köpet. Dessutom slipper du betala uppläggnings- och aviseringsavgift.
Läs mer om Nordeas medlemslån ➜

 

SEB

Bolån

SEB erbjuder dig som är medlem i något av Saco-förbunden en förmånlig bolåneränta. Erbjudandet gäller både dig som medlem och eventuella medlåntagare.
Läs mer om SEBs bolån ➜

Privatlån (blancolån)

Du som är medlem i Jusek kan ansöka om Enkla lånet till extra förmånliga villkor. SEB kallar det för medlemslånet. Du kan låna från 20 000 upp till 350 000 kronor till en förmånlig ränta. Dessutom bjuder SEB på uppläggningsavgiften.
Läs mer om SEBs medlemslån ➜

 

Swedbank

Privatlån (blancolån)

Du som är medlem i Jusek kan ansöka om medlemslån hos Swedbank om du varit medlem i ett SACO-förbund sedan minst 6 månader. Du får låna mellan 20 000 - 350 000 kr utan säkerhet med rörlig ränta. Betalskyddet ingår, vilket innebär att det betalar din lånekostnad om du blir sjuk eller arbetslös. Det ingår även ett livskydd, vilket innebär att Swedbank löser lånet om låntagaren avlider. Det är heller ingen uppläggnings- eller aviavgift. 
Läs mer om Swedbanks medlemslån ➜