Engagera dig!

Du som student har stora möjligheter att engagera dig inom Jusek. Förutom att du bidrar till en bättre studenttid får du även värdefull erfarenhet inför ditt kommande arbetsliv. Välkommen att vara med!

Vi har förtroendevalda studenter som jobbar ideellt med studiepolitiska frågor på både lokal och nationell nivå. Det kan du läsa mer om här.

Jobba som studentmarknadsförare

Är du en duktig säljare som tror på ett schysst arbetsliv? Är du dessutom en orädd, engagerad och målfokuserad student? Då har vi det perfekta extrajobbet för dig!

Vi har anställda studenter som jobbar med marknadsföring ute på många av Sveriges universitet och högskolor. Som studentmarknadsförare hos oss blir du en viktig pusselbit i vårt jobb för studenter. Dessutom är det en bra grej att ha på ditt cv och du får chansen att knyta värdefulla kontakter inför framtiden!

Vad är det för arbetsuppgifter?

Genom sälj och marknadsföring på din högskole- eller universitetsort rekryterar du medlemmar till Jusek. Du får möjlighet att delta på arbetsmarknadsdagar, inskrivningar och lokala event i syfte att rekrytera medlemmar och marknadsföra Jusek.

Tillsammans med andra studenter i teamet på din ort och med coachning från er chef så ansvarar ni för den lokala verksamheten och medlemstillväxten på orten. I arbetet ingår även kontakt med företag, vilket utökar ditt nätverk inför tiden efter examen. 

Utbildning

Som studentmarknadsförare får du kontinuerlig utbildning inom marknadsföring och retorik samt våra medlemsförmåner och strategier för ett bättre arbetsliv.  

Hur mycket ska jag jobba?

Vi vill att du ska kunna jobba vid sidan av dina studier under terminstid. Arbetet omfattar i snitt 20 timmar per månad. Du planerar arbetstiden själv och inom teamet. 

Viktiga egenskaper

För att trivas med jobbet behöver du vara utåtriktad. Dessutom ska du tycka om att prata inför större grupper samt att ta kontakt med människor. Du behöver vara strukturerad, kunna planera din tid och vara bra på att jobba självständigt. Samtidigt ska du kunna samarbeta med andra i planeringen och genomförandet av ert arbete. En viktig egenskap är också att du gärna tar egna initiativ!

Låter det här som något för dig?

Att vara studentmarknadsförare för oss ger dig många bra kontakter för framtiden. Du får dessutom chansen att jobba på både din sociala och organisatoriska förmåga. Många av våra studentmarknadsförare kallar det till och med för ”världens bästa extrajobb”. Så vad väntar du på? Anmäl ditt intresse genom att skicka in din spontanansökan till oss! 

Undrar du över något?

Om du har några frågor om att vara studentmarknadsförare kan du kontakta Elias Gustafsson.