Popinion 2018

Popinion 2018 - en eftermiddag fylld med inspiration och kompetensutveckling för intresserade av kommunikation & opinionsbildning. Den gick av stapeln den 25 april 2018 på Playhouse i Stockholm. Eventet är en avgiftsfri medlemsförmån.

Smakbitar ur programmet

Jesper Falkheimer - Släpp kommunikatörerna loss, det är nya tider!

Jesper Falkheimer presenterade årets mest omtalade koncept i kommunikationsbranschen - strategisk improvisation - samt resultat från forskningsprojektet "kommunikativa organisationer". Hur ser chefer och medarbetare på strategisk kommunikation och kommunikatörer? Hur kan vi utvecklas genom att koppla samman ett strategiskt planeringstänk med ett kreativt mindset, som tar sin utgångspunkt i de ökande kraven på snabbhet och handling i ett alltmer föränderligt nu?

Samtal med initiativtagarna till #sistabriefen

Hur gick det till och vad händer nu? Hur agerar vi för att byråbranschen ska bli fri från sexuella trakasserier? Tillsammans med initiativtagarna till #sistabriefen tar vi gemensamt fram en handlingsplan för förändring. Vilka steg för förändring kan du ta? Medverkade gjorde initiativtagarna till #Sistabriefen. Läs mer här.

Digital Transformation

Vad behöver du som kommunikatör göra idag för att lyckas imorgon? Robin Teigland, professor i företagsekonomi med inriktning strategi och digitalisering vid Handelshögskolan i Stockholm. Utsedd till av veckans affärer till en Sveriges mäktigaste kvinnor inom Techbranschen 2018.

Release afterwork för tidningen Karriärs nya ansikte.

Sara Wilk, chefredaktör, presenterade tidningen vilket följdes av mingel med branschkollegor. Läs tidningen Karriär här.