Här hittar du som är kommunikatör information om just din yrkesroll. Du får till exempel tips rörande praktik och jobb. Dessutom kan du ta del av vår statistik för kommunikatörer, som kan hjälpa dig på vägen när det är dags att prata lön!

Praktik som kommunikatör

Som kommunikatör kan du jobba med många olika typer av arbetsuppgifter. Det betyder att det även finns många möjliga praktikplatser för dig som kommunikatör!

Lön som kommunikatör

Vi kan hjälpa dig när det är dags att prata lön med arbetsgivaren! Tack vare vår statistik vet vi vad du som kommunikatör ska ha i lön.

Popinion 2018

Popinion 2018 - en eftermiddag fylld med inspiration och kompetensutveckling för intresserade av kommunikation & opinionsbildning. Den gick av stapeln den 25 april 2018 på Playhouse i Stockholm. Eventet är en avgiftsfri medlemsförmån.

Professionsföreningen

Här hittar du som är kommunikatör information om din professionsförening. Du kan läsa om föreningens uppdrag och arbete samt se vilka som representerar din förening. Välkommen!
För dig som är kommunikatör

Tre kommunikatörer om Jusek

"Jag har använt mitt medlemskap i både motgång och medgång"

Det säger Agnes Palinski Chef för press och PR på Cancerfonden.

"Karriärrådgivningen gav mig värdefull feedback"

Det säger Lena Levin, kommunikatör som jobbar som näringslivsstrateg på Handelshögskolan i Stockholm

"Juseks nyhetsbrev inspirerar"

Gabriella Ringvall Bengtsson, kommunikatör, egenföretagare inom ledarskap, arbetsmiljö och kommunikation, Stockholm

Jusekpodden # Avsnitt 15 - Kommunikatörerna tar över?

Kommunikationsstrategen Per Schlingmann och Matilda Westerman, marknadsstrateg på Jusek, talar om varför de ÄLSKAR att kommunicera. Vilka egenskaper ska en bra kommunikatör ha? Hur bygger man berättelser som tar plats i samtiden? Hur ser framtidens kommunikation ut? Om livet, kärlek och kommunikation!
Jusekpodden om kommunikation