Webbinarium: Pensionsplanera i tid

Att tänka på pensionen är viktigt var du än befinner dig i karriären. Du som börjar närma dig slutet på arbetslivet kan behöva fundera över hur och när du ska ta ut dina intjänade pensioner. Vilka möjligheter du har för att få ett så rikt liv som möjligt men också hur du ska undvika fällor.

Seminariet vänder sig till dig som är 55+ och är verksam inom privat sektor med tjänstepensionen ITP. Den privatekonomiska experten Annika Creutzer tar upp det viktigaste du bör känna till om den allmänna pensionen (orange kuvertet), ITP samt vårt kollektivavtalade försäkringsskydd. Hon går också igenom hur coronapandemin och permitteringar kan påverka pensionerna.

Ta gärna med en vän/kollega – anmäl hen samtidigt som du anmäler dig själv.

Denna föreläsning kommer livesändas och du kan ställa dina frågor via vår chatt under föreläsningen. Frågorna besvaras efteråt av Annika Creutzer och skickas ut i samband med utvärderingen.
Kl. 16:00-18:00

Akavia är måna om medarbetare och samarbetspartners. Vi förbehåller oss därför rätten att ställa in/boka om våra föreläsningar med kort varsel under rådande pandemi.

Detta webbinarium kommer att finnas tillgängligt i 90 dagar efter publicering på Studio Akavia, akavia.se/studioakavia.

Kontakt
event@akavia.se

Datum

19 nov 2020

Ort

Webbinarium

Plats


Digitalt Webbinarium

Eventtyp

Yrkesverksam