Webbinarium: Balans i livet som jurist

Att lyckas få en hållbar balans mellan jobb, familj och intressen upplever många jurister som utmanande. Juristen Sara Törnblom driver bolaget Tydlighetsfabriken där hon genom individuell coachning, workshops och utbildningar hjälper jurister må och prestera bättre.

Webinariet kommer att ge dig fyra olika ingångar till ett balanserat liv; inre balans, yttre balans, energibalans och kroppslig balans.

Den teoretiska genomgången varvas med belysande exempel från verkligheten samt konkreta tips och övningar för dig som redan efter webbinariet vill börja arbeta med din egen livsbalans.

Sara Törnblom driver bolaget Tydlighetsfabriken där hon genom individuell coaching, workshops och utbildningar hjälper jurister må och prestera bättre. Sara har tidigare arbetat som jurist i drygt ett decennium och haft möjligheten att arbeta som jurist både på myndigheter, på advokatbyråer samt även i andra roller i den privata sektorn. Hon har således ingående kunskap om juristbranschen och juristernas vardag, utmaningar och behov.

Sara har utbildats som coach på Skandinaviska Ledarhögskolan av professor Lars Erik Uneståhl och är som coach även certifierad av International Coaching Community (ICC). Hon har även en utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) och en leanutbildning i bagaget. Hon utbildar sig i nuläget även till certifierad mental tränare på Skandinaviska Ledarhögskolan.
Föreläsning kl. 11:30-12:00
Tid för frågor kl. 12:00-12:15

Kontakt
event@akavia.se

Målgrupp

Jurist

Datum

25 nov 2020

Ort

Webbinarium

Plats


Digitalt Webbinarium

Eventtyp

Yrkesverksam