Digital Popinion

Välkommen till en eftermiddag där vi träffar två stora organisationer och får höra om hur de hanterat kommunikationen under coronan. I slutet av programmet finns möjlighet att ställa frågor.

Moderator: Anna Dyhre

Digital Popinion 2020
SVERIGES RADIO
Vi blev nyfikna på hur SR arbetat med kommunikation under coronan, vilka kanaler som har prioriterats och hur krisorganisationen sett ut. Vi kommer även att beröra viktiga lärdomar och vikten av interkommunikation. Och självklart hur mötet med publiken påverkats.

Sveriges Radio är en mångfacetterad arbetsplats med över 2000 medarbetare spridda över landet. Verksamheten måste bedrivas 24 timmar om dygnet, veckans alla dagar. Och en del av medarbetarna måste vara på plats medan andra kan jobba hemifrån.

Medverkande:
Biträdande kommunikationsdirektör: Christian Rauch
Företagskommunikationschef: Robert Frisk

Region Skåne
Region Skåne har ett komplext kommunikationsuppdrag med både medarbetare och invånare som viktiga målgrupper. Pandemin har inneburit ett väldigt hårt tryck både från verksamhet och omvärld. Vi vill veta hur de arbetat med alla målgrupper parallellt, patienter, deras närstående, allmänhet, media och medarbetare. Vilka var de största utmaningarna och vilken roll och mandat fick kommunikatörerna?

Region Skåne ansvarar för vård och hälsa, kollektivtrafik, utveckling av näringsliv, kultur, infrastruktur, samhällsplanering och miljö- och klimatfrågor i Skåne.

Medverkande:
Anna Strömblad, Kommunikationsdirektör
Annika Hörlén, Varumärkesansvarig

Målgrupp

Kommunikatör

Datum

21 okt 2020

Ort

Livesändning

Plats

Akavias Facebook sida
Livesändning

Eventtyp