Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Jusek ställer om till säker och hållbar digital post

Jusek inleder ett samarbete med Kivra som innebär att cirka 85 000 medlemmar erbjuds möjligheten att få fakturor digitalt. Redan idag använder ungefär var femte Jusekmedlem Kivra.

Kivra är Sveriges främsta digitala brevlåda. Nära 1000 företag och myndigheter skickar idag sin post digitalt till över en miljon användare. Tack vare partnern EVRY kan Jusek nu ansluta sig som avsändare vilket innebär att alla medlemmar kommer få möjligheten att ta emot och betala fakturor i en säker och hållbar digital brevlåda.

– Var femte medlem använder redan Kivra, det i kombination med att vi värnar om miljön gör att samarbetet med Kivra blir ett naturligt steg för oss. Nu ser vi fram emot att kunna erbjuda alla våra medlemmar en digital brevlåda och på så sätt tillsammans bidra till en mer hållbar värld, säger Ulrica Herrlin, administrativ chef Jusek.

– Vi önskar Jusek varmt välkomna som avsändare. Att en femtedel av deras medlemmar redan använder Kivra visar dels hur efterfrågan att få sin post i en
digital brevlåda ökat snabbt men även hur nya avsändare kan göra stora
miljö- och kostnadsbesparingar från dag ett, säger Stefan Krook, VD Kivra.

– Vi har samarbetat med Kivra under en längre period och har flera gemensamma kunder. Intresset för digital post har ökat väldigt snabbt och vi är stolta och glada över att kunna erbjuda Jusek samt alla andra kunder möjligheten att komma igång med Kivra, säger Niklas Törnqvist, SVP EVRY AB.

För mer information, kontakta gärna:

Ulrica Herrlin, Administrativ chef Jusek, ulrica.herrlin@jusek.se, 070- 665 29 96
Stefan Krook, VD Kivra, stefan.krook@kivra.com, 070- 111 12 1
Senast ändrad: 2017-05-22