Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Ylva Johansson talar på Juseks fullmäktige

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson inviger Juseks högsta beslutande organ, fullmäktige, den 10 maj. Temat för fullmäktige är innovation och på programmet står bland annat beslut om en ny demokratisk organisation.

Sveriges framtida välstånd bestäms av innovationsförmågan. Det handlar om att skapa ekonomiska, sociala eller miljömässiga värden för kunder, brukare och medborgare. I den här processen spelar samhällsvetenskaperna en avgörande roll.

- Våra medlemsgrupper är avgörande för Sveriges konkurrenskraft, en effektiv offentlig sektor och för de stora samhällsutmaningar vi står inför, säger Sofia Larsen, Juseks ordförande.

- Därför är det särskilt roligt att arbetsmarknadsministern inledningstalar och ger sin bild av svensk arbetsmarknad och hur vi på nationell nivå och på Sveriges arbetsplatser kan förbättra innovationsförmågan, fortsätter Sofia Larsen.

Fullmäktige ska bland annat besluta om en ny demokratisk organisation för förbundet.

- Det förslag som förbundsstyrelsen har tagit fram syftar till att öka medlemmarnas engagemang, att tydliggöra kopplingen mellan enskilda medlemmar och de centrala kollektivavtalen och att vässa vårt professionsarbete, avslutar Sofia Larsen, Juseks ordförande.

Tid: 10 maj, kl 10.15

Plats: Djurönäset

Läs mer om Juseks Fullmäktige: https://www.jusek.se

Hitta till Djurönäset: https://www.djuronaset.com/

Välkomna!
Senast ändrad: 2016-05-09