Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Lena Emanuelsson, ny förhandlingschef på Jusek

Lena Emanuelsson blir ny förhandlingschef för Juseks offentliga förhandlingsavdelning. Hon är för närvarande biträdande förhandlingschef och vice ordförande i AkademikerAlliansens förhandlingsdelegation. Hon efterträder Edel Karlsson Håål som lämnar Jusek den 15 mars.

Lena Emanuelsson är utbildad personalvetare och har varit personalchef vid Huddinge kommun. Hon har också en bakgrund som chef för förhandlingssektionen på Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

 – Lena har en gedigen bakgrund som förhandlare. Hon är väl insatt i den offentliga sektorns utmaningar. Jag är glad att hon har tackat ja till att leda Juseks förhandlingsverksamhet för den offentliga sektorn, säger Louise Adelborg, Juseks vd.

– Jag ser flera utmaningar framför mig. Inom både statliga och kommunala sektorn har vi sifferlösa tillsvidareavtal som behöver få bättre tillämpning i praktiken. Vi ska också arbeta för att fler ska ta vara på de möjligheter som finns för individer att själva träffa överenskommelse kring arbetstid, semester, lön och pension, säger Lena Emanuelsson.

Lena Emanuelsson tillträder tjänsten den 16 mars 2013.

Högupplöst bild på Lena Emanuelsson