Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Jusek väljer tidningen Lag & Avtal som ny rekryteringspremie

Akademikerförbundet Jusek har valt att under 2013 samarbeta med tidningen Lag & Avtal. Juridikstudenter som blir medlemmar i Jusek får i och med detta en prenumeration av tidningen Lag & Avtal vid sidan av den ordinarie Jusektidningen. Jusek siktar på att rekrytera 1500 nya juriststudenter under 2013.

– Tillsammans med andra medlemsförmåner blir Lag & Avtal ett starkt argument för medlemskap”, säger Tomas Bergqvist, marknadsansvarig på Jusek.

– Det är väldigt kul att Jusek väljer Lag & Avtal som partner. För vår del är det en bra möjlighet att tidigt skapa en relation med framtidens jurister samtidigt som det kommer att ge en positiv upplageeffekt” säger Henrik Johansson, marknadschef på Lag & Avtal.

För mer information
Tomas Bergqvist
08-665 29 92

Henrik Johansson
070-768 05 60

Lag & Avtal www.lag-avtal.se ägs av Talentum Media AB som är ett dotterbolag till den finska mediekoncernen Talentum Oyj. Tillsammans bildar vi ett av nordens största mediehus inom business to business. I Sverige ger vi även ut tidningarna Affärsvärlden, Konsultguiden, Ny Teknik, Dagens Media, Arbetarskydd och Teknikhistoria, plus tillhörande webbtidningar, mobilsajter samt ett flertal online-nyhetsbrev.

Jusek är det ledande akademikerförbundet för jurister, ekonomer, systemvetare, personalvetare och samhällsvetare. Med över 80 000 medlemmar är Jusek ett av de största förbunden inom Saco.