Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Jusek storsatsar på egenföretagare

Akademikerförbundet Jusek utökar erbjudandet till egenföretagare. De kan nu få hjälp med granskning av olika avtal. Dessutom erbjuds ett nytt unikt försäkringsskydd till de dryga 1 800 medlemmarna som driver eget företag.

 – Antalet egenföretagare kommer att öka i framtiden, fler kommer att växla mellan att driva eget och att ha en anställning. Vi ser att juridisk rådgivning och ett starkt försäkringsskydd blir allt viktigare, säger Magnus Hedberg, Juseks vd.

Rådgivningen innebär att medlemmar kan ställa frågor till en advokat och få e-postsvar inom 24 timmar, samt telefonservice två dagar i veckan kring affärsjuridik. Förutom hjälp med granskning av till exempel konsult-, sekretess- och konkurrensavtal kommer även en försäkring vid allvarlig sjukdom att ingå i medlemsavgiften. En ny olycksfallsförsäkring ingå också.

- Jag är glad över att Jusek med dessa förmåner ger våra egenföretagare ett starkt fackligt erbjudande, säger Magnus Hedberg.

Den redan etablerade och omfattande seminarieverksamheten kommer att fortsätta inom områden som är viktiga och aktuella för företagare. Satsningen omfattar alla företagare som inte är advokater eller delägare.