Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Jusek rekryterar ny chef från Unionen

 – Jusek har högst anseende bland fackförbunden och jag ser mycket fram emot att få vara med och ta förbundet till nya höjder, säger Karin Nordin.

Jusek är ett förbund som tar sina medlemmar och deras frågor på största allvar. Det är en organisation jag ser fram emot att få presentera för ännu fler under den tillväxtresa som de redan påbörjat, säger Karin Nordin vidare.

I sin nya roll kommer Karin Nordin framförallt att fokusera på Juseks chefsmedlemmar. Bland annat kommer hon att arbeta med Juseks ledarprogram, den digitala chefsskolan och andra förmåner i Juseks chefserbjudande.

– Förutom arbetet med chefsmedlemskapet kommer jag även att bidra till utveckling av varumärket Jusek. Image och digital konvertering kommer att ligga som grund för att vi ska nå 100 000 medlemmar 2020. Jusek ska vara ett premiumvarumärke som skapar stolthet, säger Karin.

– Karin kommer att bli en stor tillgång för Jusek. Vi är ett växande förbund med en otroligt spännande utveckling. Framöver kommer arbetet med att utveckla Juseks chefserbjudande att vara en viktig pusselbit, säger Elsa Saboonchi, chef för Marknad och kommunikation på Jusek.

Mer om Juseks chefserbjudande
Juseks chefsmedlemmar är välutbildade och verksamma på hela arbetsmarknaden. Chefsrollen är en egen profession där tid och utrymme bör ges för att utöva och utveckla ledarskapet. Jusek har därför ett antal ombudsmän som är specificerade på chefsfrågor, både inom privat och offentlig sektor. Läs mer om Juseks chefserbjudande

För mer information, kontakta:
Karin Nordin, biträdande marknadschef
070-603 11 07
karin.nordin@jusek.se

Elsa Saboonchi, chef för Marknad och kommunikation 
070-665 29 93
elsa.saboonchi@jusek.se
Senast ändrad: 2018-05-16