Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Seminarier & workshops

Som Jusekmedlem erbjuds du kontinuerligt seminarier och workshops kring bland annat karriärplanering, jobbsökande, nätverkande samt inventering av drivkrafter och styrkor.  

Din kompetens-pitch – hur kan du på någon kort minut kärnfullt presentera dig själv
Workshopen vänder sig till dig som är arbetssökande.

Workshopledare är Charlotta Lundin från företaget Addexcite. Med bakgrund inom kommunikation och marknadsföring samt med flera års erfarenheter av karriärcoachning och mentorskap kombinerar Charlotta Lundin de här kompetenserna för att hjälpa dig att stärka ditt personliga varumärke. Charlotta Lundin är civilekonom i grunden och driver idag två företag. Läs mer om henne och hennes bakgrund på addexcite.se
Stockholm 27 januari kl. 17.30-19.30 

Ditt personliga varumärke

Utveckla ditt personliga varumärke för att nå dina mål och skapa mervärde för andra.
Vid ett seminarium kring personligt varumärke vill vi stärka och tydliggöra enskilda individer och ge inspiration till ett dynamiskt och givande samspel med arbetsgivare, kollegor och kunder.

Föreläsare, Anna-Karin Lingham, har arbetat med varumärkesutveckling för både företag och individer under många år. Hon har lång erfarenhet av ledarskap och varumärkesarbete och hon har skapat konceptet ”Visa ditt rätta jag” för utveckling av det personliga varumärket.
Stockholm 10 februari kl. 17.30-20.00 

Seminarier som genomförs av Cornerstone:

Cornerstone arrangerar seminarier och kurser. Seminarierna är öppna för jusekmedlemmar med målgrupp systemvetare.

Den nya projektgenerationen
En inspirerande föreläsning om framtidens projekt. På kort tid får du möjlighet att ta till dig enkla verktyg som kan göra stor skillnad för ditt projektarbete. Föreläsningen vänder sig till alla som arbetar med eller påverkar projektarbetet på något sätt, allt från verksamhetsledning till projektmedarbetare. 
Göteborg 28 januari
Stockholm 2 februari
Malmö 9 februari 

Internet of Things
Internet of Things (IoT) är ett ett begrepp som alltfler behöver förhålla sig till, både bland tillverkare av prylar i allmänhet och förstås utvecklare i synnerhet. IoT är inte längre förbehållet ”Home Automation” och allehanda hobbyprojekt, utan är på väg att bli en lika viktig som självklar del i de tekniska lösningar som präglar såväl vardag som arbete och samhällsstruktur.
Stockholm 29 januari

Seminarier som genomförs tillsammans med CoachHuset:

Framgångsrik kommunikation för framgångsrika relationer
Att framgångsrikt hantera relationer i arbetslivet är en vital del av en framgångsrik karriär.
I detta seminarium lär du dig coachens bästa knep för att kommunicera på ett sätt som bekräftar, stärker och utmanar dina kollegor och kunder och skapar en atmosfär av utveckling och framåtanda.

Jenny Axelsson ger dig verktyg och tekniker för att göra ännu mer av vardagliga samtal och möten som t.ex. nätverkande, projektmöten, idégenerering, workshops, förhandlingar och kundmöten.
Karlstad 18 mars
Trollhättan 14 april

Börja med talang - Sluta med styrka
Alla har vi talanger, vårt naturliga sätt att tänka, känna och agera i olika situationer, som gör att vår personlighet är helt unik. Gallup har sedan 50-talet intervjuat över två miljoner individer för att förstå mänskliga talanger. Forskningen har visat att talanger kan sammanfattas under 34 unika teman och lett fram till StrengthsFinder, ett test för att identifiera våra främsta talanger. Drygt 11 miljoner människor har upptäckt sina talanger med StrengthsFinder. Dessa talanger är början till att upptäcka din största potential till att lyckas med både arbete och livet i stort.

På detta seminarium kommer du att förstå dina talanger och börja utveckla dina styrkor. Innan seminariet får du en kod och instruktioner för att göra testet online. Föreläsare är David Johansson.
Helsingborg 25 mars
Luleå 15 april 

Framgång genom effektiva mål
En samlad forskarrörelse har äntligen funnit svar på frågor som är avgörande för förbättringar och framgång. Både på individuellt och organisatoriskt plan.

I detta seminarium lär Du dig vad som triggar motivation och upprätthåller det över tiden, varför det är så svårt att ändra beteende och hur man gör det framgångsrikt, samt sju andra faktorer som framgångsrika personer gör annorlunda jämfört med de som är mindre framgångsrika. Lars G Mattsson kommer att ge exempel på hemligheten i framgångar, trots att alla sa att det var omöjligt.
Södertälje 26 mars