Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

CV-granskning

Få återkoppling på din jobbansökan med konkreta råd om vad du kan förbättra. Granskningen görs online av Go Mondays, tidigare Cruited, jobbexperter som svarar inom 24 timmar. 

Du får både en kvantitativ bedömning med ett poängbaserat omdöme, och en kvalitativ del med personliga råd. Fokus ligger både på att göra din ansökan personlig och formellt korrekt. Vi erbjuder olika granskningsstöd beroende vem du är och vilken tjänst du söker.

Student eller nyexaminerad

För dig som fortfarande studerar och till exempel söker sommarjobb, eller nyligen tagit examen. Vi lägger fokus på att identifiera dina meriter, demonstrera att du tillgodogjort dig studierna och visa att du har båda fötterna på arbetsmarknaden. Vi hjälper dig att göra din presentation fylligare, förtydliga din karriärriktning och lyfta fram din potential.

Professional

För dig som har några års arbetslivserfarenhet och söker en befattning utan verksamhets- eller personalansvar. Vi lägger extra fokus på hur du bäst drar fördel av den erfarenhet du har och hur du samtidigt visar ett tydligt fokus på framtiden. Vi hjälper dig att skapa en röd linje i din ansökan och visa vad som lett fram till där du är idag och binda ihop det med den tjänst du söker.

Executive

Speciellt utformad för dig som söker en chefsbefattning med verksamhets- eller
personalansvar. Vi tittar på dina ledaregenskaper, resultat, din förståelse för verksamheten och tidigare chefserfarenhet. Vi hjälper dig att fokusera ansökan mot ledarskapet, affären eller processerna.

Du får bättre råd och mer personlig feedback ju fylligare brev och cv du har. Behöver du hjälp att formulera dina ansökningshandlingar? Läs mer här

Gör så här:

1. Här beställer du en kod för granskning Du behöver vara inloggad för att komma vidare.

2. Starta din granskning här. Skriv in koden vid betalning så blir din granskning gratis.

Din rabattkod gäller även för granskning av LinkedIn-profil. Du har rätt till en granskningskod per 12 månadersperiod, så passa på att skicka in alla dina dokument vid samma tillfälle! 

För att få en LinkedIn-granskning måste din Linkedin-profil vara ifylld, fram för allt sammanfattningen.

 Bannerbild  

"Lägg krutet på motivet till varför du söker jobbet.
Engagemang är mycket viktigare än vad många tror."
Cv-proffset Kristina Bergkvist ger sina bästa tips
Läs mer om tipsen   

 

 

Frågor eller kommentarer?
Kontakta oss på karriar@jusek.se