Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Karriär

För en del är karriär att jobba stenhårt och klättra på stegen mot en ledande position. För andra handlar karriär om att utvecklas på annat sätt och få bättre livskvalitet. Vad är karriär för dig?

Se avsnittet om att planera din karriär från Jusekpodden nedan

Jusek stärker dig i karriären

Som en del i ditt medlemskap ingår Juseks karriärtjänster. Här samlar vi praktiska tjänster som cv-granskning och aktiviteter som inspirerar dig i din karriär.
Läs mer om Juseks karriärtjänster
Läs mer om Juseks seminarier och workshops

Kartlägg dina styrkor och mål

Jusek har tagit fram en modell för att planera din karriär genom att kartlägga dina styrkor och drivkrafter. Detta är ett bra verktyg för att komma framåt karriärmässigt, oavsett om du vill utvecklas inom din roll, lönemässigt eller om du vill vidare.
Läs mer om karriärplanering

Odla dina nätverk

Att ha ett väl utvecklat nätverk är en enorm styrka och trygghet under hela din karriär. Undersökningar visar att bara en fjärdedel av alla lediga jobb som finns annonseras ut och att resten, alltså 75 procent, tillsätts genom kontakter eller spontanansökningar. Utöka ditt nätverk på en karriärlunch eller genom att delta i Juseks mentorsprogram.
Läs mer om Juseks mentorsprogram
Läs mer om Juseks karriärluncher

# Avsnitt 11 - Planera din karriär

Bild UlrikaVi pratar med Ulrika Husmark, karriärexpert på Jusek, om vad det innebär att göra karriär. Stiga i graderna, byta bransch eller satsa på familjen? Om man vill vidare i sitt arbetsliv, hur gör man? Hur kan jag veta vad jag vill och vart jag ska, och framförallt – hur kommer jag dit? Vi tar även upp hur man kan kombinera sina intressen med karriären.