Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Jobba som studentmarknadsförare

Är du en utåtriktad student som tycker om att planera, organisera och informera? Vill du ha ett flexibelt extraarbete där du får knyta värdefulla kontakter?

Är du dessutom beredd att ta ett stort eget ansvar? Då är detta något för dig!

Läs vad studentmarknadsförare tycker om sina jobb

”För att vara ett extrajobb så satsas det stort på oss”
”Här omsätter jag mina akademiska kunskaper till praktik. Det är på riktigt!” 
”För mig är det viktigt att tro på det jag säljer. Det är enkelt här.”

Dina arbetsuppgifter

Som studentmarknadsförare ansvarar du för Juseks marknadsföring och verksamhet riktad till våra utbildningsgrupper vid ditt universitet. Du är Juseks ansikte utåt bland studenterna och informerar om Juseks verksamhet inför klasser och i vår monter. Du ska också planera och organisera företagsevent och workshops, som syftar till att ge studenter inblick i arbetslivet. Du kommer att jobba med att knyta kontakter både med studenter och näringsliv.

Fast månadslön och utbildning

Vi vill att du ska kunna arbeta vid sidan om dina studier i minst ett och ett halvt år och gärna längre. Arbetet omfattar 20 eller 10 timmar per månad under terminstid och du har en fast månadslön. Du får dessutom utbildning om Jusek och i marknadsföring. Du måste vara medlem för att kunna jobba för Jusek.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att marknadsföra Juseks verksamhet bland annat genom klasspresentationer och informationsbord, att rekrytera nya medlemmar samt att arrangera aktiviteter för studerandemedlemmarna. Syftet med aktiviteterna är att ge studenterna en inblick i arbetslivet.

Viktiga egenskaper

För att trivas med jobbet måste du vara utåtriktad och tycka mycket om att prata inför större grupper och att ta kontakt med människor. Du måste också vara strukturerad, kunna planera din tid och trivas med och ha förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Samtidigt ska du kunna samarbeta med andra i planering och genomförande av arbetet. En förutsättning är förstås också att du har en positiv inställning till fackligt medlemskap och Juseks idéer. Du får kontinuerlig utbildning i det du behöver kunna om Jusek och de marknadsföringsmetoder som används. Arbetet är arvoderat genom en fast månadslön.

Disponera och planera arbetstiden själv

Många av våra studentmarknadsförare kallar arbetet för "världens bästa extrajobb". De jobbar 20 timmar i månaden på tider som de själva planerar. Kontakter med både studenter och arbetsgivare samt chans att öva både på sin sociala och organisatoriska förmåga är några av fördelarna. Det är helt enkelt ett jobb som ger väldigt många bra erfarenheter och kontakter för framtiden! Vi ser det som en fördel om du har möjlighet att jobba under en längre period. 

Kontakt och intresseanmälan

Vill du veta mer kan du kontakta Elias Gustafsson eller direkt anmäla ditt intresse med en spontanansökan via länken nedan.

Spontanansökan