Student

Hur fixar du studentlivet? Vi vet. Här hittar du som är student svar på dina frågor om studier och kan få tips på vägen till drömjobbet. Du kan till exempel anmäla dig till ett av våra lokala arbetsplatsevent eller få koll på hur du skriver cv och personligt brev. Du kan också ringa en av våra experter och få svar på frågor om lön, avtal och karriär.

Juseks mentorskapsprogram

Vill du ha en mentor som kan fungera som ett bollplank under din studietid? Då kan du gå med i vårt mentorsprogram!

I programmet paras du ihop med en yrkesarbetande mentor. Ni träffas några gånger per år och kan dela med er av era erfarenheter och idéer. Det ger dig även chansen att knyta kontakter som kan vara värdefulla i framtiden.

Du kan även söka bland våra många mentorer för att hitta någon som passar just dig samt anmäla dig till programmet.

Aktiviteter för dig som är student

Vi anordnar många olika typer av aktiviteter för dig som är student. Du kan till exempel gå på arbetsplatsevent hos olika företag, där du kan mingla och knyta värdefulla kontakter inför framtiden. Dessutom får du chansen att lära dig mer om en bransch eller ett företag. Klicka på din ort för att få reda på vad som är på gång!

Engagera dig!

Du som student har stora möjligheter att engagera dig inom Jusek. Förutom att du bidrar till en bättre studenttid får du även värdefull erfarenhet inför ditt kommande arbetsliv. Välkommen att vara med!

Kontakta studentmarknadsförarna

Har du frågor om vad som är på gång på ditt universitet? Då kan du kontakta våra studentmarknadsförare!

Jusek tycker

Vi jobbar för att lyfta och driva frågor som är viktiga för dig. Här hittar du de frågor som vi driver för dig som är studentmedlem hos oss!

Studentlivspolitiska ställningstaganden

Alla ska känna trygghet under sin studietid! Tryggheten skapas genom kunskap, bostad, en hållbar ekonomi, ett fungerande trygghetssystem och kontakter med arbetslivet under studietiden. Men så ser verkligheten inte ut för alla studenter. Det vill vi ändra på!