Inloggningen misslyckades, kontrollera användarnamn/lösenord
Gå till innehåll
Jusek

Close chefsnätverk

Den lilla tid du som chef kan ta i anspråk för att utveckla dig själv och ditt ansvarsområde behöver användas effektivt. Därför erbjuder Jusek dig att gå med i Chefsnätverket Close till ett kraftigt rabatterat pris.

Chefsnätverket erbjuder dig 

  • Ett andningshål i vardagen med tid för reflektion 
  • Uppdateringar kring utmaningarna i din yrkesroll 
  • Inspirerande föreläsningar genomförda högklassiga föreläsare 
  • Värdefulla relationer  
  • En chans att dra nytta av andras chefers erfarenhet

Vill du veta mer om Closenätverket?

Så här går det till

  • Du deltar i fyra nätverksdagar per år, en per kvartal. Du behöver inte förbereda dig, utan bara se till att sluta upp till frukosten på morgonen. Som en del av nätverket vill vi att du prioriterar våra fyra nätverksdagar. Du blir en viktig del av gruppen och vi andra förväntar oss att kunna utvecklas tillsammans med dig. 
  • Vi inleder dagen med att alla berättar om sina viktigaste utmaningar i jobbet. Dagen fortsätter sedan med två inslag. Det första är grupper sammansatta efter yrkesroller och matchande utmaningar för att hjälpa varandra med aktuella utmaningar. Det andra inslaget är en föreläsning, som alltid genomförs av talare i toppklass.
  • Du får tillgång till nätverkets övriga tjänster som bland annat består av sex till åtta frukostträffar och två kvällsföreläsningar varje år dit du kan ta med kollegor. Vi erbjuder också relationsevenemang där vi ses för att bygga kontakter och relationer, chefscoachning och juridisk rådgivning. samt ett Close som finns för dig och dina utmaningar när du behöver hjälp.

Mer information

Läs gärna mer på www.close.se Jusek har gjort det möjligt att kliva in som fullvärdig medlem i Close till ett subventionerat pris, vilket är unikt för dig som Jusek-medlem. 

Ordinarie pris är 25 800 kr exklusive moms, medan du som Jusek-medlem betalar 19 425 kr exklusive moms för första året om anmälning sker genom Jusek. I nämnda priser ingår alla Close tjänster under ett år.

Anmäl dig

Anmäl ditt intresse via formuläret på close.se, ange i meddelanderutan att du är medlem i Jusek.
Senast ändrad: 2017-11-02